March 29, 2010

Team "Aku Team Ko Laa"

Karnival Sukan PCI 2010(KSPCI 2010).


Orang cakap team-team 4th year semua dah tua. Kuda tua lah katakan. Haha. Masin betul mulut depa semua. Daripada empat team yang dihantar, hanya satu team yang layak masuk ke peringkat suku akhir. Team mana?

"Aku Team Ko Laa"



Pona

Berdebar :P

Kapten Mizi





Pitt Kedah ngan Aslam

Pitt Kedah. Yang blur kat belah kiri tu Awe. Yang kanan tu keeper la. ;)

JB aka Park Ji Sung

Apa lagi kawan2 fourth year? Sila lah turun padang untuk bagi support kat satu2nye team kita yang tinggal. Kalau kalah pun nanti, menang sorak sudah. ;) Menang sorak kampung tergadai. Haha.

Nota kaki - Gambar-gambar ini adalah ehsan daripada photographer pada hari itu, Izyan.

3 comments:

Alia Azahar March 29, 2010 at 9:57 PM  

Asal muka "berdebar" tu comel sangat? HAHA.

Johannas March 30, 2010 at 4:17 AM  

Kalau berdebar dah comel, cuba kalau tak berdebar? :D

Alia Azahar March 30, 2010 at 11:49 PM  

Lain kali kena fikir dua kali la kalau nak puji k bye. HAHA.

About this blog

Reserved for when I have time by my side. :)

Followers

Recent posts

Labels

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP