September 25, 2009

Selamat Hari Raya

Salam aidilfitri dan salam 1Malaysia. Bwek. Hehehe.

Just wanna make a simple post wishing all my family, friends, housemates, coursemates, dan siapa2 saje yang mengenali Johannas bin Mohd Yusof, Selamat Hari Raya and Maaf Zahir tanpa Batin. ;)

0 - 0 yer semua? Dah start semester baru nanti baru kita start kira balik. Hehehe. To those who's in Egypt, kita jumpa lagi 10hb Oktober nanti. And untuk yang akan ade kat Malaysia je, kalau2 tak dapat nak jumpa lagi dah, chalo bette. Jumpa lagi bila aku balik tahun depan. InsyaAllah balik. Ada hajat yang perlu dilaksanakan. ;)



ps. Khidmat fotografi disediakan untuk mereka-mereka yang berminat. Hehe. Gurau. :P

2 comments:

syazwan September 26, 2009 at 2:27 AM  

ehem..
smoge tercapai hajat itu...
huhu..

Gema Aidilfitri 1430H October 5, 2009 at 12:37 PM  

sila layari http://aidilfitri.perubatan.org/1430H/ utk maklumat lanjut mengenai sambutan raya PERUBATAN

About this blog

Reserved for when I have time by my side. :)

Followers

Recent posts

Labels

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP